English
Merhaba, üye girişi için tıklayınız
Karikatür 1991
Karikatür 1991
Karikatür 1991
Yazar :
Yayınevi :
ISBN :
Ürün Fiyatı :
120,00 TL Kdv Dahil
%10 İndirimli! :
108,00   (Kdv Dahil)
"Bu kitapta biraraya gelen ve büyük bir çoğunluğu yayınlanmış olan karikatüler siyasal bir izlek taşıyor. Siyasal karikatür, güncelliğini yitirdiği an anlamını da yitirme tehlikesiyle karşı karşıyadır.
İzel’in 1991 karikatürleri ise güncelin ötesine geçiyor ve giderek günün tanıklığını yapan belgesel bir niteliğe bürünüyor. Karikatürlerin yayınlandığı medyanın getirdiği doğal ve zorunlu sınırlılığa karşın, İzel dünyaya geniş bir perspektifle ve nesnelliği yitirmeden bakıyor."
Aykut KÖKSAL - Mimarlık Profösörü, Mimar Sinan Üniversitesi
Profösör, Marmara Üniversitesi 

"...The political comic-strips which mostly have been published before are brought together in this book. Once political comic-strips become outdated, they're in danger of losing their meanings as well. However, Izel Rozental's “1991 Comic-Strips” goes beyond currency and turns into such a documentary witnessing that day. Despite the boundaries the media which the comic-strips are published puts on, Izel sees the world in a wide perspective and still manages to be objective.” 
Aykut KÖKSAL - Architect Professor, Mimar Sinan University of Fine Arts
Professor, Marmara University

Ürün Özellikleri

Sayfa Sayısı 62
ISBN 9789759539209
Dil Türkçe
Baskı 1
Cilt Sert Kapak
Boyutlar 22 X 22 cm
Ağırlık 350
Türü Karikatür
Türkiye dışından vereceğiniz siparişler için lütfen kitabevi@salom.com.tr adresine, satın almak istediğiniz ürün(lerin) bilgisini, teslimat adresinizi ve iletişim bilgilerinizi bildiriniz.
Ayrıca +90 212 231 9282 no'lu telefondan da bize ulaşabilirsiniz.

For international orders; please contact kitabevi@salom.com.tr with the information of the products you want to buy, the delivery address and your contact information or alternatively, call +90 212 231 9282.

Para pedidos desde fuera de Turquía; póngase en contacto con kitabevi@salom.com.tr con la información de los productos que desean comprar, su dirección de entrega y datos de contacto o, llame al +90 212 231 9282.

Ürün Yorumları

Bu ürün ile ilgili henüz bir yorum yapılmamıştır.

Yorumunuzu bizlerle paylaşın

Adınız Soyadınız :
E-Posta Adresiniz :
İkon Seçimi :
Ürün Puanı :
Yorumunuz :